1. If you had an old account at the OLD OLD Nexopia, you can get that account back by resetting your password.

    Click Here to Reset Your Old Account's Password.

    Alternatively, you can Register a New Account!

"Media" broken.

Discussion in 'Site Support' started by djfly, Nov 3, 2015.

  1. djfly

    djfly Smiter of Spam

    Blogs:
    3
    Joined:
    Jan 20, 2004
    Messages:
    2,062
    Likes Received:
    797
    Clicking on an image from many galleries (through media) results in a dead image.

    Random example:
    Start here: http://forums.nexopia.com/users/djfly.75495/
    Click "Media"
    Click on a random image
    The image doesn't render

    The actual HTML (for the image I tested) is:

    <img src="media/1090094jpg.1508199/full?d=1441974110" class="Image Tag Crop" alt="1090094jpg" data-realwidth="0" data-realheight="0" data-scalewidth="90" data-scaleheight="25">

    Note, the error when attempting to access:
    http://forums.nexopia.com/media/1090094jpg.1508199/full?d=1441974110

    "Nexopia - Error
    This attachment cannot be shown at this time. Please try back later."

    @Mark CM @SadikB @Kevinovich @zax91

    Note, the same flow *does* work for this (random) user:
    http://forums.nexopia.com/users/weasley.2162074/
     
    Last edited: Mar 18, 2016
  2. SadikB

    SadikB Administrator Staff Member

    Blogs:
    5
    Joined:
    Sep 30, 2015
    Messages:
    88
    Likes Received:
    46
    I am working on getting back the images which slipped through the cracks in our import. This issue WILL be fixed for a majority of the users. But some images may just have issues and may be un-recoverable. Working on it! :)
     
  3. djfly

    djfly Smiter of Spam

    Blogs:
    3
    Joined:
    Jan 20, 2004
    Messages:
    2,062
    Likes Received:
    797
    Alright, thanks for the update!
     
  4. djfly

    djfly Smiter of Spam

    Blogs:
    3
    Joined:
    Jan 20, 2004
    Messages:
    2,062
    Likes Received:
    797
    I just noticed that this is still an issue. Still lots of images that give a placeholder when clicked.
     
  5. djfly

    djfly Smiter of Spam

    Blogs:
    3
    Joined:
    Jan 20, 2004
    Messages:
    2,062
    Likes Received:
    797
    This is still broken nearly site-wide. If you guys need help matching directory structures and file names from the old site against user names/ids from the new site, let me know, I have a pretty solid understanding of how the old site stored gallery information.
     
    • Like Like x 1
  6. CJBarone

    CJBarone sudo rm -rf / --no-preserve-root

    Blogs:
    99
    Joined:
    Jan 2, 2007
    Messages:
    67
    Likes Received:
    45
    The following error occurred:
    Serialized value contains an object and this is not allowed
    1. XenForo_DataWriter->_castValueToType() in XenForo/DataWriter.php at line 721
    2. XenForo_DataWriter->_isFieldValueValid() in XenForo/DataWriter.php at line 643
    3. XenForo_DataWriter->set() in XenForo/DataWriter.php at line 1009
    4. XenForo_DataWriter->bulkSet() in XenForo/Model/Report.php at line 515
    5. XenForo_Model_Report->reportContent() in XenGallery/ControllerPublic/Album.php at line 731
    6. XenGallery_ControllerPublic_Album->actionReport() in XenForo/FrontController.php at line 351
    7. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
    8. XenForo_FrontController->run() in /var/www/nexopia.com/public_html/community/index.php at line 13
     
  7. djfly

    djfly Smiter of Spam

    Blogs:
    3
    Joined:
    Jan 20, 2004
    Messages:
    2,062
    Likes Received:
    797
    http://forums.nexopia.com/media/verified.1507246/

    this image has never rendered before - you've fixed something... except, if you hit escape, the image disappears. FYI.

    Actually, on page load, the image is there, then it disappears once the page is done loading. hitting "Escape" seems to cause this to happen earlier by causing the page to stop loading... looks like some JS fires and screws up the URL to the image... or something... I don't feel tracing through this... Enjoy.
     
    Last edited: Aug 1, 2016
  8. deatharc

    deatharc New Member

    Blogs:
    0
    Joined:
    Sep 7, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    1
    Missing images here too..
     
    • Like Like x 1
  9. djfly

    djfly Smiter of Spam

    Blogs:
    3
    Joined:
    Jan 20, 2004
    Messages:
    2,062
    Likes Received:
    797
    woah, your gallery is weird, it's all "empty images"... not like the usual screwed up image URLs...